Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wegenkaart West-Canada

€ 12,50

Deze wegenkaart van West-Canada is een heldere wegenkaart. Gedrukt op scheur-en watervast papier en geschikt voor GPS-gebruik. Op deze landkaart staan wegen (met wegnummers en afstanden), spoorlijnen en bootverbindingen. Steden en dorpen, locaties van bezienswaardigheden, campings en stranden. Hoogtelijnen en kleurverschillen geven het reliŽf in het landschap aan. Deze plattegrond is tweezijdig bedrukt. De schaal is 1:1.900.000 Hieronder op het plaatje ziet u het gebied dat op deze kaart staat (voor-en achterkant dus twee vierkantjes). †De wegenkaart heeft een plaatsnamenindex. De legenda is in het Engels.Wegenkaart van West-Canada, Reise Know-How, 2019

Landkaart West Canada wegenkaart

West-Canada. De twee vierkanten aan de linkerkant geven het gebied aan dat op deze landkaart van West-Canada staat; Noordwest Canada en Zuidwest Canada.

Om precies te zijn:
de noordelijke rand van de staat Washington vanaf Seattle en de noordelijke rand van Idaho en Montana.
De hele provincie British Columbia en een groot gedeelte van Alberta inclusief Calgary en Edmonton en de Canadese Rocky Mountains.
Een randje van Alaska, de provincie Yukon, een groot stuk van Nunavut en the Northwest Territories t/m het Coronation Lake en het Great Slave Lake.

Landkaarten, landkaart West-Canada, West Canada, wegenkaart, autokaart, plattegrond, road map, kaart, camper, auto, vakantie, Noord-Amerika, Canadian Rocky Mountains,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783831773053
  • Schaal 1:1.900.000
  • Uitvoering: scheur- en watervast plastic
  • Uitgever: Reise Know-How

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart