Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen Fietsen Winterberg Sauerland

€ 14,50

Wandelen of fietsen in het Sauerland? Dan is deze toeristische wandelkaart /fietskaart ideaal. Als u tenminste Winterberg en/of Siegen en het Rothaargebirge dat daar tussenin ligt bezoekt, want dat staat op deze kaart met een schaal van 1:50.000  Routes staan op de kaart ingetekend. Er zit ook een Duitstalig boekje bij met toeristische informatie en wandelroutes (Rothaarsteig) en meerdaagse fietstochten waaronder de Via Adrina, Eder-Radweg en de Sauerland Radring. Cobbenrode, Netphen en Bad Laasphe zijn naast Winterberg en Siegen bezienswaardige plaatsen. Wandelkaart fietskaart Sauerland: Kompasskaart 842 Sauerland 2: Hochsauerland, Rothaargebirge, Siegerland,  2018

Wandelkaart fietskaart Sauerland Winterberg Siegen

Het gebied dat op deze wandelkaart/fietskaart staat ziet u in het oranje vierkant.

Het natuurpark Rothaargebirge, het Wittgensteiner Land, de rivieren de Eder en de Lahn en de plaatsen Winterberg, Hallenberg, Bad Berleburg, Biedenkofp, Siegen, Netphen, Kreuztal, Hilchenbach, Lennestadt en Finnentrop. Met deze Kompasskaart 842 op zak kunt u naar hartelust wandelen en fietsen in het zuidelijke Sauerland.

Meer over het Sauerland vindt u hier: reisgidsen en kaarten Sauerland

Klik hier voor meer reisgidsen landkaarten Duitsland

Met Vrij Zoeken in de rechterbalk kunt u zoeken op een specifieker zoekopdracht, zoals op stad of streek, wandelen of fietsen, soort gids etc.

Wandelkaart, fietskaart, wandelen, fietsen Sauerland, Duitsland,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783990444146
  • Schaal 1:50.000
  • Uitgever: Kompass Wanderkarte/Radkarte Verlag

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart