Stanley & Livingstone

Algemene informatie

Landkaart winkel - plattegronden voor vakantie of zakelijk gebruik

Op deze website ziet u een globale presentatie van wij wij in onze fysieke landkaartenwinkel zoal hebben. Landkaarten en plattegronden voor vakantie of zakelijk gebruik. Maar ook hele gedetailleerde kaarten om op te fietsen of te wandelen. Voorts natuurlijk stadsplattegronden. De landkaart winkel is een afdeling van Reisboekhandel Stanley & Livingstone. Een echte winkel waar u alles kunt vinden over iedere plek op de aardbol; landkaarten, reisgidsen, reisverhalen, wandelgidsen, fietsgidsen, atlassen, taalgidsjes, wegenatlassen, stadsplattegronden, noem maar op. Het staat allemaal per land gerangschikt in onze winkel in het hartje van Den Haag.
Wij zijn voortdurend bezig met wat er aan kaartmateriaal is en wat er gaat verschijnen. Bij ons heeft u echt keus. Vrijwel alle kaarten van de vele uitgevers uit binnen-en buitenland staan bij ons op de plank. Dat maakt het mogelijk de kaarten en gidsen met elkaar te vergelijken en kun je bijvoorbeeld makkelijk zien welke kaart het meest recent is. Omdat wij intensief bezig zijn met ons vak kennen wij alle producten door en door. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een goed advies over de verschillende kaarten en gidsen en helpen wij u graag bij het maken van een keuze.  
Door de enorme hoeveelheid boeken en kaarten, en omdat er dagelijks nieuwe titels en nieuwe edities binnen komen, is het onmogelijk om ons assortiment ook volledig in de webwinkel aan te bieden. Het is één ding om een nieuwe editie snel in de kast te zetten en de oude editie eruit te halen, maar het is iets heel anders om deze constante wisselingen in ons assortiment ook altijd  accuraat bij te houden in de webwinkel. Daarom staat op de site slechts een presentatie van ons aanbod. Als u ons belt kunnen we u adviseren. We sturen ook boeken en kaarten op. Maar het allerleukste is natuurlijk langskomen in onze echte winkel. Want, als u daar de reiskriebels niet krijgt........

resiboekhandel

Komt naar onze de winkel
Wij zijn gevestigd aan de Schoolstraat op nummer 21. De Schoolstraat ligt in het hart van het centrum van Den Haag, tussen de Grote Markt en de Grote Kerk. Wij zijn iedere dag geopend, ook op zondag. Welkom bij kaartenwinkel en reisboekhandel Stanley & Livingstone.


De webwinkel; eerlijke informatie en snelle service

We zijn in 1993 begonnen als reisboekhandel in Den Haag. In 1997 startten we daarnaast met een eenvoudige website. Inmiddels zijn er meerdere sites die ieder een onderdeel van ons bedrijf vertegenwoordigen. De landkaart winkel is gekoppeld aan de verzendafdeling die snel de bestellingen afhandelt in binnen- en buitenland. Maar zowel voor de winkel als voor de landkaart winkel blijft hetzelfde streven gelden; het geven van correcte en eerlijke informatie en het verlenen van goede en snelle service.

Terug


Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart