Stanley & Livingstone

Algemene (leverings)voorwaarden

Terug

Snelle levering
Voorradige artikelen worden binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.
Privacy
Uw persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.
Service
We zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen over onze producten of uw bestelling.
Betaling
Veilig, snel en eenvoudig betalen op diverse manieren.

VOORWAARDEN

Stanley & Livingstone is naast een echte winkel in Den Haag ook een webwinkel. Wij hanteren voor de webwinkel geen andere regels dan in de normale winkel. Voor u als consument gelden dus de normale rechten en plichten, niets bijzonders aan. Alleen bij producten die speciaal voor u gemaakt zijn gelden een paar afwijkende bepalingen. (Zie onderaan deze pagina.)

Snelle levering. We doen er alles aan om u bestelling zo snel mogelijk op uw adres te laten afleveren. Meestal is dat binnen enkele werkdagen. U kunt zelf de aflevering bespoedigen door bij het afrekenen voor IDEAL te kiezen als dat voor u mogelijk is. Creditcard, en betalingen buiten het IDEAL betalingssysteem om, duren vaak iets langer.

Service. Stanley & Livingstone bestaat sinds 1993 en service is een belangrijk onderdeel van onze aantrekkingskracht. Mochten we een fout maken, dan zullen we u goed informeren en zo snel als mogelijk is de fout herstellen. We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar.

Privacy. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het contact tussen u en ons en voor de bezorging. Ze worden nooit aan anderen ter beschikking gesteld.

Betaling. Het gecertificeerde betalingssysteem van deze site wordt verzorgd door Buckaroo. U kunt hier veilig en snel mee betalen. Buckaroo is in Nederland gevestigd en heeft de hoogste klasse van veiligheid. Uw gegevens worden 'versleuteld' (SSL) en blijven geheim.

Recht van retour. U heeft net als bij andere aankopen in winkels het recht om binnen 7 dagen van uw aankoop af te zien. Neem in dit geval contact met ons op. U krijgt dan een retour code. Als het product in de originele verpakking onbeschadigd bij ons is terug gebracht (op uw kosten) zullen we het aankoop bedrag (min de door ons gemaakte verzendkosten) binnen enkele dagen terugstorten
Uitzondering:
Het recht van retour is niet van toepassing op producten die speciaal voor u worden gemaakt. Dit geldt voor alle magneetborden en prikborden en de zeer grote globes vanaf 50 cm doorsnede.

Beschadiging. We maken het gelukkig niet veel mee, maar het kan zijn dat een doos of koker beschadigd aankomt. Merkt u duidelijke beschadigingen, neem dan het pakket niet aan en laat het aan ons retourneren. Ook als u het wel heeft aangenomen zullen we het product bij beschadiging kosteloos vervangen. Alleen kunnen wij het dan niet meer bij de vervoerder claimen. Meldt een beschadiging wel direct aan ons. Na 7 dagen kunnen we een beschadiging niet meer vervangen.

Zeer grote producten:
Vooral bij de uitzonderlijk grote producten is het van belang dat u zelf van te voren kijkt of het wel door de deur kan ! (grote globe 111 cm b.v.) Een standaard Nederlandse deur is 80 cm breed. Ook is van belang of het door uw pand kan worden vervoerd (Kingsize magneetbord van 3 of 4 meter breed).

Terug


Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart