Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Landkaarten Polen

€ 11,95

Polen landkaarten Marco Polo. Deze gedetailleerde autokaarten van Polen hebben een schaal van 1:300.000. Ze zijn daarom ook geschikt als fietskaarten. Met vier kaarten heb je heel Polen. Op deze wegenkaarten wordt veel toeristische informatie aangegeven, zoals bijvoorbeeld de campings, en de kaart heeft een uitgebreid plaatsnamenregister. Een leuk extraatje zijn de pijltjes stickers die je op de kaart kunt plakken om je persoonlijke doelen te markeren. Marco Polo autokaarten Polen.

Bestellen?  Klik dan op het winkelwagentje en vermeld bij de opmerkingen aan het einde van het bestelproces welke van onderstaande titels u wilt hebben.

U kunt kiezen uit de kaartbladnummers:
Marco Polo blad 1. Noordwest Polen
Marco Polo blad 2. Noordoost Polen
Marco Polo blad 3. Zuidwest Polen
Marco Polo blad 4. Zuidoost Polen

Voor de overzichtskaart van heel Polen verwijzen wij u naar wegenkaart Polen. Ook hebben we een wegenatlas Polen. Kijk bij stadsplattegronden voor uitgebreidere stadsplattegronden van Warschaw en Krakow.

wegenkaart, landkaart, plattegrond, autokaart, landenkaart, vakantie kaart, road map, fietskaart, fietskaarten Polen, ifietsen Polen, Poland,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Schaal 1:300.000
  • Uitvoering: papier met omslag
  • Uitgever: Marco Polo

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart